jueves, 4 de junio de 2009

El vídeo en l'ensenyament

Bona entrada als examens per a tothom!
Avui amb aquesta última entrada, dono per finalitzat el cicle d'actualitzacions d'aquest bloc amb l'entrada que fa referència al vídeo en l'ensenyament.

Com haureu pogut comprobar després de l'exposició del treball, el vídeo representa molt més que un suport en el procés d'aprenentatge.
Hem parlat del vídeo com a transmissor de la informació, com a un instument motivador,com a un element que ens permet l'aprenentatge de tots i com a un recurs excel.lent a l'hora de treballar a l'escola.

També hem vist que hi ha una gran quantitat de material audiovisual a la xarxa que ens pot facilitar la nostra tasca com a educadors.
L'existència de portals educatius com l'edu3.cat ens representa una gran quantitat d'informació que està al nostre abast que ens permet innovar a l'hora de donar classe i també suposa un punt de motivació que anima a aprendre.

Tots hem gaudit de la gran quantitat de videos que trobem a Youtube, però que millor per al nostre futur que trobar espais vistuals que ens serveixin com a eines per el nostre projecte de futur.

Espero que hagueu gaudit de la nostra activitat i que hos feu fans de penjar videos a Youtube. També que hos hagi resultat interessant la nostra proposta educativa. Espero que moltes de vosaltres decidiu que els vostres futurs alumnes han de ser realitzadors de vídeos i s'han de familiaritzar amb les càmeres.

Qui sap si futurs vídeos realitzats per alumnes nostres amb StopMotion seran els nostres vídeos preferits.

Un plaer haver-me desesperat tants cops amb l'ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació..!

No hay comentarios:

Publicar un comentario